Bioderma Sensibio H2O Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

10:48

Uzun süredir severek kullandığım Bioderma Sensibio H2O ile ilgili deneyimlerimi ve nasıl kullandığımı sizlerle paylaşmak istedim.

Özellikle hassas ciltler için tek adımda göz, dudak ve cildi temizleyen hepsi bir arada özelliği ile Sensibio H2O cildi hızlıca temizleyip, rahatlatan bir ürün…


Benim en çok sevdiğim özelliği makyajımı temizledikten sonraki adımda makyaj kalıntılarını ve ciltteki fazla sebumu tahriş etmeden temizlemesi oldu. Ürünü makyaj diskine döküp cildi hafifçe silmek makyaj kalıntılarını temizlemek için yetiyor, ekstra cildi ovalamaya gerek kalmıyor. Özellikle Hassas ciltler için kullanılabilen bir temizleme suyu olduğu için tahriş etmeden temizliyor.

Nasıl kullanıyorum?

Farklı ürünler kullanmama gerek kalmadan tek seferde bir makyaj pamuğu yardımı ile hem cilt, göz ve dudak makyajımı hem de cildimdeki fazla sebumu arındırabiliyorum.

Makyajınızı hem tek seferde temizlemek, hem de göz ve dudak dâhil tüm cildinizde kullanmak istediğiniz bir temizleyici arıyorsanız, hafif yapılı ve etkili bir ürün olan Sensibio H2O hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve yatıştırmaya yardımcı bu ürünü mutlaka denemenizi öneririm.

Not: Ürün piyasadaki benzer ürünlere göre biraz pahalı, ama kesinlikle hakkını veriyor. Ürün 100 ml, 250 ml ve 500 ml'lik boyutlarda satılıyor. Özellikle 500 ml'lik boyunu almak mantıklı. İnternetteki kozmetik sitelerindeki 1+1 kampanyaları da kaçırılmamalı.


You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe